Mijn favorieten

Taxatie huis Almere

 


Taxatie van jouw huis in Almere

Een snelle, grondige en valide taxatie voor een scherp tarief

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij Woonaccent kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Bij een taxatie brengt de makelaar alle facetten van jouw woning in kaart, zoals de onderhoudsstaat, het bouwjaar, de constructie, materiaalgebruik, isolatie, de faciliteiten in de omgeving. Eigenlijk alles wat invloed uitoefent op de waarde van je huis wordt geanalyseerd en beschreven in het taxatierapport. Dit rapport wordt na de taxatie opgesteld en naar jou opgestuurd. Wil je een taxatie aanvragen? Maak dan nu een afspraak en de makelaar komt de woning opnemen. 


Taxeren huis Almere

 
 

Taxatie huis almere
Goedkope taxatie AlmereVeelgestelde vragen 


Wanneer dien ik een taxatie aan te vragen? 

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. Zowel de Nationale Hypotheekgarantie als de meeste geldverstrekkers verlangen een gevalideerd taxatierapport. Naast het aanvragen van een hypotheek, kan een gevalideerde taxatie ook nuttig zijn bij het aankopen van een huis voor het bepalen van de onderhandeling en financiering. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de waarde te bepalen voor verkoop of om de boedelverdeling vast te stelen bij een scheiding of overlijden. 
 


Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen. Wat zijn de kosten voor een taxatie? 

Je bent op zoek naar een taxateur in Almere, maar wil niet teveel geld kwijt zijn. Een taxatie is nooit goedkoop. Wij bieden echter een vast en scherp tarief. Meer weten over onze taxatie tarieven? Bel ons dan direct op 036-5339252. 

 


Vraag direct een taxatie aan 

Heb je een andere vraag of wil je meteen een taxatie aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons direct op 036-5339252.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring