Mijn favorieten

Gratis waardebepaling Almere

 


Wat is de waarde van jouw huis? 

 


Ontdek het met de gratis waardebepaling  van Woonaccent Makelaars Almere

Met de gratis waardebepaling brengt onze makelaar de waarde en verkoopkansen van jouw woning in kaart. Op basis hiervan bespreekt hij welke verkoopstrategie het beste past bij jouw situatie, wensen en huis. Want naast de juiste waarde begint een goede verkoop met de beste verkoopstrategie en woningpresentatie. 

Voelt het goed na dit gesprek, dan beslis jij of je toe bent aan de volgende stap. We gaan graag voor je aan het werk! 1. Gratis waardebepaling van jouw huis 

Bij de verkoopscan zit een gratis waardebepaling inbegrepen. De makelaar komt dan langs om de woning op te nemen. Let op, een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Het is een inschatting van de waarde gebaseerd op:
 

Gratis waardebepaling huis Almere

  Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving 
  De onderhoudsstaat van het huis
  Kansen tot verbetering van de woning
  Jarenlange ervaring met waardebepalingen 


 


2. Verkoopstrategie 

We beginnen met een gratis waardebepaling op basis van de bovenstaande factoren. Nadat we een overzicht hebben van de sterktes, zwaktes en kansen van jouw huis bespreken wij de verkoopstrategie. Onze makelaar geeft je dan een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij hij ook de mogelijkheden aanstipt om de waarde van je woning te verhogen. Hierna kun je besluiten of je wel of niet jouw woning met ons wilt verkopen.  

                                                                              

                                  Norbert Terpstra, Makelaar bij Woonaccent Almere

'Ik kan je precies vertellen of jouw huis goed in de markt ligt en wat de waarde is. Een goede verkoop begint met de juiste waarde. Ik kom graag bij je langs!'
 

Neem via dit formulier contact met ons op om een gratis verkoopscan aan te vragen. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 036-5339252.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring