Mijn favorieten

Nieuws

Je huis verkopen met een bieden-vanaf-prijs
Geplaatst op: 27 mei 2019
Wij maken vaak gebruik van een bieden-vanaf-prijs. Wat houdt dit precies in? We hebben de meest gestelde vragen én ons antwoord over de bieden-vanaf-prijs voor je op een rijtje gezet.
Geplaatst op: 21 maart 2019
Oosterwold is een nieuwbouw gebied ten zuidwesten van het centrum van Almere. Het gebied ligt in de gemeenten Almere en Zeewolde en beslaat zo’n 43 vierkante kilometer. Het gebied is ontzettend in trek omdat bewoners hier een woning naar eigen keuze kunnen laten bouwen. En tot voor kort was de grond erg aantrekkelijk geprijsd.
8 redenen waarom wonen in Almere te gek is
Geplaatst op: 22 februari 2019
Wij van Woonaccent Almere zijn allemaal verknocht aan onze stad. En ook het feit dat Almere Funda’s populairste zoekbestemming is zegt genoeg. Ben je nog niet overtuigd? Wij zetten de 8 redenen waarom je echt naar Almere moet verhuizen voor je op een rijtje.
Woonaccent Almere tweede in verkiezing ‘Wie is de beste Makelaar’!
Geplaatst op: 8 februari 2019
Ieder jaar weer levert het een gezonde dosis spanning op onder makelaars. Wie zou er dit jaar in mijn regio met de award voor de beste makelaar vandoor gaan? Wij hebben voor het jaar 2018 een tweede prijs in de wacht gesleept! Hier zijn we ontzettend trots op.
Kom ook naar de opening van de tentoonstelling Architectuurprijs Almere 2018
Geplaatst op: 24 september 2018
Kom ook naar de opening van de tentoonstelling Architectuurprijs Almere 2018 op 28 september.
Prinsjesdag - wat merkt u er, als woningbezitter, van?
Geplaatst op: 19 september 2018
Er klonk een licht positief geluid tijdens Prinsjesdag, want het grootste deel van de Nederlanders (96%) gaat er in koopkracht op vooruit. Wat u er als (toekomstige) woningbezitter van merkt, hebben wij voor u op een rijtje gezet.
Hoe een Amsterdamse overloopgemeente uitgroeit tot Funda's populairste zoekbestemming
Geplaatst op: 11 september 2018
In de jaren '70 diende Almere als een van de overloopgemeentes van Amsterdam. Nu is het een voorloper van een "toekomstbestendige" stad: Gezond, sociaal, zelfvoorzienend en met het gevoel van een buurtschap.
Almere : the best of both worlds
Geplaatst op: 11 september 2018
Almere: "the best of both worlds”. Een levendige jonge, kindvriendelijke stad omringd door water en groen, ruim opgezet en slechts 20 minuten van Amsterdam.
Huurwoningen in de vrije sector schieten nog steeds omhoog
Geplaatst op: 11 mei 2018
Twijfel je nog tussen kopen of huren? Misschien kunnen de laatste huurprijzen cijfers, die woningsite Pararius deze week publiceerde,  je overtuigen. De gemiddelde huurprijzen in de vrije sector breken opnieuw records en stijgen met bijna 6%.
Nieuws woningtekort Nederland
Geplaatst op: 23 maart 2018
Er is in Nederland op dit moment een toenemend tekort aan woningen. Gelukkig wordt er steeds meer 'out of the box' gedacht. Zo komt Annemarie van Gaal met een creatieve oplossing.
Woningmarkt Randstad nu echt vastgelopen
Geplaatst op: 14 maart 2018
Starters en ouderen in de Randstad hebben het moeilijk op de huidige woningmarkt. Geldverstrekker Aegon trekt deze week aan de bel. Uit hun jaarcijfers blijkt dat er minder mogelijkheden zijn voor deze 2 groepen.
Even voorstellen Anita Kramer
Geplaatst op: 9 augustus 2017