Mijn favorieten

Onze medewerkers

Woonaccent NVM Makelaars Almere

Norbert Terpstra
Norbert Terpstra
NVM makelaar/taxateur oz
Norbert is de eigenaar van Woonaccent Makelaars Almere. Als gecertificeerd makelaar/taxateur kan hij je deskundig begeleiden tijdens de stappen naar een succesvolle verkoop/aankoop. Maar ook als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt kan Norbert je hierbij helpen.
Vincent Korthof
Vincent Korthof
Kandidaat makelaar
Vincent versterkt sinds juni 2017 Woonaccent Makelaars Almere. In 2014 heeft hij besloten om een carrièreswitch te maken vanuit de horeca richting de makelaardij. Een belangrijke eigenschap die hij meeneemt vanuit de horeca is het ontzorgen van de klant en zijn aanpakkersmentaliteit. Vincent ondersteunt je tijdens het gehele verkoop-en aankoopproces met een advies dat past bij jouw situatie.
Anita Kramer
Anita Kramer
Office manager
Anita is al bijna haar gehele carrière actief in de makelaardij. Haar werkzaamheden bestaan uit het beheren van de agenda van de makelaars, de woningpresentatie op o.a. Funda, opmaken van de woningbrochures, verwerken van de dossiers nadat de koopakte is getekend of na het transport en alle overige administratieve werkzaamheden. Ze helpt jou graag verder.
Patty Buitenhuis - de Jongh
Patty Buitenhuis - de Jongh
Commercieel medewerkster
Zodra een woning bij ons in de verkoop komt zal Patty bij de woning langs gaan zodat zij zorg kan dragen voor de woningpresentatie en aanmelding. Hiernaast houdt zij zich bezig met de agenda, telefoon en administratie.

Op maandag, dinsdag en woensdag is Patty aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.
Roxanne Siban
Roxanne Siban
Kantoorassistente
Roxanne combineert haar studie HBO rechten met de deeltijd functie van kantoorassistente. Op zaterdag is zij jouw aanspreekpunt.