Dé makelaar in Almere HavenWil jij je huis verkopen in Almere Haven?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere Haven? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over Almere Haven komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

Gratis advies van een makelaar?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

Huis kopen Almere Haven

Wil jij binnenkort verhuizen naar Almere Haven? Wij begrijpen wel waarom. Het gezegde gaat dan ook dat als je eenmaal in Haven woont, je nooit meer weg wil. De inwoners noemen zich ook wel ‘Havenaren’. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Jouw droomhuis wil je tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, daar gaan wij voor. Almere Haven is de oudste wijk van onze stad. Jaarlijks komen er veel toeristen af op de prachtige havenkom en zijn er veel mogelijkheden voor wandelingen en watersporten in de natuur. Het gebied heeft veel te bieden. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke feitjes voor je op een rij:

Wonen in Almere Haven

Haven
In Almere Haven wordt jaarlijks het Havenfestival georganiseerd. De Havenkom in Almere is een gezellige plek met uitzicht over het water. Voor de watersporter een prachtige plek om te vertoeven, zowel op het water als op de gezellige terrassen.
Hofjes
Kenmerkend voor Haven is de groene, kleinschalige, dorpse opzet met hofjesstructuur uit de jaren zeventig. Met uitzondering voor de wijken de Laren en Overgooi. Het centrum van Haven kenmerkt zich door kleinere winkels en speciaalzaken.
Gooise allure
Wonen in Gooische allure kan in Overgooi, waar op zeer ruime kavels grote villa’s zijn gebouwd. Er zijn gezellige straten, er heerst een dorpsgevoel. Bovendien kun je in deze wijk net als in De Laren je eigen huis bouwen.

Huis verkopen in Almere Haven?

Wil jij iemand anders blij maken met jouw prachtige plekje in Almere Haven? Met onze makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Almere Haven staat voor je klaar:

  • Vaste, vooraf afgesproken prijs
  • Jarenlange marktkennis
  • Goede online promotie campagnes
  • Jarenlange marktkennis

Huis in Almere Haven verkopen?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust. Norbert helpt je graag met het verkopen van jouw woning in Almere Haven.

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin