Makelaar Almere PoortWil jij je huis verkopen in Almere Poort?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere Poort? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over Almere Poort komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

  Gratis advies van een makelaar?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Almere Poort

  Wil jij binnenkort verhuizen naar Almere Poort? Wij begrijpen wel waarom. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Jouw droomhuis wil je tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, daar gaan wij voor. Almere Poort is een van de jongste wijken van onze stad. Het is een van de grootste zelfbouwwijken van Nederland. Daarnaast heeft deze wijk nog veel meer moois te bieden. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke feitjes voor je op een rij:

  Wonen in Almere Poort

  Wijken
  Almere Poort is opgedeeld in 5 delen. Columbuskwartier, Europakwartier, Homeruskwartier, Olympiakwartier en Almere Duin. Het is een van de grootste zelfbouwwijken van Nederland, waardoor geen huis hetzelfde is.
  Zon, zee en strand
  Wonen in Almere Poort betekent dat je vlakbij het Almeerderstrand woont. Daarnaast is de jachthaven dichtbij, net als de beachclubs en diverse actieve watersporten. Almere Poort wordt niet voor niets de strandstad van Nederland genoemd.
  Wijk Duin
  Almere Poort kenmerkt zich door een unieke wijk, wijk Duin. Deze wijk wordt gebouwd met een stuk duinlandschap, met echte duinen tot wel 10 meter hoog. Ook zijn er bossen en standen te vinden, maar ook een levendige boulevard vol voorzieningen.

  Huis verkopen in Almere Poort?

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw prachtige plekje in Almere Poort? Met onze makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Almere Poort staat voor je klaar:

  • Vaste, vooraf afgesproken prijs
  • Jarenlange marktkennis
  • Goede online promotie campagnes
  • Jarenlange marktkennis

  Huis in Almere Poort verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust. Norbert helpt je graag met het verkopen van jouw woning in Almere Poort.

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Woningwaarde berekenen?

  Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

  Begin