Vraag een gratis waardebepaling aan


Gratis waardebepaling Almere

Denk je aan verhuizen? Leuk! Ook als je nog geen serieuze plannen hebt kun je een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van je woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De onderhoudsstaat van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De populariteit van de wijk.

Verkoopstrategie Almere

Naast de waarde van je woning bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van jouw woning. Zo krijg je meteen een beeld van hoe onze dienstverlening eruit kan zien. Je krijgt een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden om de waarde van je woning te verhogen.

Onze dienstverlening ervaren?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Woonaccent Makelaars Almere

Snel schakelen

Ben jij klaar om stappen te zetten op de woningmarkt? Wij ook! Als je een afspraak bij ons plant zitten we snel bij je aan tafel en gaan we snel van start.

Je wordt volledig ontzorgd

Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. Wij nemen je alle zorg uit handen en begeleiden je door het hele proces.

Onze dienstverlening scoort een 9,1

Bij ons ben je geen nummer, wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd blijkt uit onze reviews.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

Bereken