Makelaar Almere HoutWil jij je huis verkopen in Almere Hout?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere Hout? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over Almere Hout komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?


  Gratis advies van een makelaar?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Almere Hout

  Wil jij een huis kopen in Almere Hout? Dan ben je op zoek naar rust, ruimte en groen aan de rand van een stad met alle voorzieningen. Dit gebied is het meest landelijke stadsdeel van Almere. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Jouw droomhuis wil je tegen de beste prijs en voorwaarden kopen, dat begrijpen wij als geen ander. Almere Hout is een populaire wijk om in te wonen. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

  Wonen in Almere Hout

  Nobelhorst: Het dorp van Almere
  In 'het dorp van Almere' vind je een speeltuin met een archeologische vind- en speelplaats. Deze wijk wordt klimaat-neutraal. Woningen verbruiken zo weinig mogelijk energie en wekken dit zelf op. In de wijk wordt extra energie opgewekt door o.a. biogas en windenergie.
  Villapark Vogelhorst
  In Almere Hout liggen de wijken Nobelhorst, Oosterwold en Vogelhorst. Op Villapark Volgelhorst woon je tussen de uitgestrekte velden en bossen. Groene straten en korte lanen geven dit villapark een dorps karakter. Deze wijk kenmerkt zich door de waterpartijen met als middelpunt een meer.
  Vertier voor kids
  In deze wijk kun je boswachterij Almeerderhout vinden met Stadslandgoed de Kemphaan. Dit is een ideale plek op te genieten van een dagje uit in de natuur. Zo is er een speelbos, kun je klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken in het pannenhoekhuis.

  Huis in Almere Hout verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust. Norbert helpt je graag met het verkopen van jouw woning in Almere Hout.

  Huis verkopen in Almere Hout

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Almere Hout? Met onze makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Almere Hout staat voor je klaar:

  • Vaste, vooraf afgesproken prijs
  • Jarenlange marktkennis
  • Goede online promotie campagnes
  • Jarenlange marktkennis

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Woningwaarde berekenen?

  Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

  Begin