Alle diensten van jouw makelaar in AlmereOnze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service. Je kunt ons inschakelen voor aankoop en verkoop, maar ook voor taxatie en hypotheekadvies. Bij Woonaccent Almere kom je nooit voor verrassingen te staan. Je betaalt een vaste, vooraf afgesproken prijs, meer niet.

Wil jij iemand anders blij maken met je huis in Almere? Wij helpen je daar graag bij. Jouw verhaal bepaalt hoe wij de verkoop van jouw woning in Almere aanpakken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Almere? Schrijf je in en ontvang het aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Bij de koop van je droomhuis speelt een goed hypotheekadvies een enorm belangrijke rol. Woonaccent Makelaars Almere zorgt ervoor dat jij het beste advies krijgt.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze Kantoorassistente

De drijvende kracht achter Woonaccent Almere is Roxanne, die alles voor de makelaar én klant op rolletjes laat lopen. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin