Makelaar Almere StadWil jij je huis verkopen in Almere Stad?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere Stad? Onze makelaars kennen dit gebied door en door en helpen je graag met het verkopen van je woning of met het aankopen van je droomhuis. Jouw verhaal en situatie vereisen een eigen aanpak. Daarom gaan onze makelaars graag eerst met je in gesprek. Met onze kennis over Almere Stad komen we samen tot een plan van aanpak. Nieuwgierig geworden?

  Gratis advies van een makelaar?

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

  Huis kopen Almere Stad

  Verhuizen naar Almere Stad, wij begrijpen jou als geen ander. Ook hier komt de woningmarkt steeds meer onder druk te staan. Als het aanbod afneemt en de woningen sneller worden verkocht, is het handig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Jouw droomhuis wil je tegen de beste prijs en voorwaarden kopen. Daar zorgen wij voor. In Almere Stad ben je dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Deze wijk heeft echter nog veel meer moois te bieden. We zetten graag een aantal kenmerken én leuke weetjes voor je op een rijtje:

  Wonen in Almere Stad

  Water in de stad
  Het Weerwater is een afgegraven plas midden in de stad. Het was eerst water, toen polder en uiteindelijk weer water, vandaar ook de naam. Je kunt dwars door de stad heen varen van het Gooimeer via het Weerwater en de Noorderplassen naar het Markermeer.
  Winkel walhalla
  Almere Centrum heeft meer dan 400 winkels, dat is net zoveel als de Kalverstraat. Daarnaast zijn er drie fijne horecapleinen: Het Stationsplein, Belfort en de Grote Markt waar je heerlijk kunt vertoeven op een terrasje. In 2017 is het centrum bekroond tot de beste binnenstad.
  Let’s go tot the beach
  Ook de stad is voorzien van een aantal stadsstranden. Zo kennen wij het Lumiére strand in Filmwijk en een Stadsstrand in Noorderplassen waar je ook een bootje kunt huren of een hapje kan eten. Ook voor een dagje strand hoef je dus niet buiten de stad te zijn.

  Huis verkopen in Almere Stad?

  Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Almere Stad? Met onze makelaars is jouw huis snel verkocht tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Onze makelaar in Almere Stad staat voor je klaar:

  • Vaste, vooraf afgesproken prijs
  • Jarenlange marktkennis
  • Goede online promotie campagnes
  • Jarenlange marktkennis van Almere Stad

  Huis in Almere Stad verkopen?

  Onze makelaars helpen je graag verder!

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail gerust. Norbert helpt je graag met het verkopen van jouw woning in Almere Stad.

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Woningwaarde berekenen?

  Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

  Begin