DisclaimerAuteursrecht

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.

Merkenrecht

Woonaccent is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming per e-mail bericht van Woonaccent Nederland.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Woonaccent Makelaars Almere aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Woonaccent Makelaars Almere niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van woonaccentalmere.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Woonaccent Makelaars Almere aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

© 2020 Woonaccent Makelaars Almere
Alle rechten voorbehouden

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin