Onze verkoopdienstverlening in het kort

Wij vinden de beste koper

Wij geven veel geïnteresseerden de kans om te bezichtigen. Zo vinden we de beste koper voor jouw woning. Natuurlijk pakken we dit slim aan, zodat jij geen gedoe ervaart.

Persoonlijke woningvideo

Zet je huis bij ons in de verkoop en het krijgt de hoofdrol in een te gekke verkoopvideo. Fans gegarandeerd!

Snel schakelen

Ben jij klaar om je woning in de verkoop te zetten? Wij ook! Als je een afspraak bij ons plant zitten we snel bij je aan tafel en gaan we snel voor je aan de slag.

Verkopen doe je met de makelaar van Woonaccent

Nu is het moment om je woning in Almere te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

De voordelen

 • Je betaalt een vaste vooraf afgesproken prijs, geen verrassingen dus.
 • Wij zorgen voor een spotlight op jouw woning, online en offline.
 • Ons hele team is op de hoogte van jouw verhaal en houdt je up-to-date over het proces.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Jouw woning krijgt de hoofdrol in een persoonlijke woningvideo

Voor alle woningen die wij in de verkoop zetten maken wij een verkoopvideo waarin we persoonlijk de beste punten van jouw woning onder de aandacht brengen. Wil je alle video's zien? Breng een bezoekje aan ons YouTube kanaal.

Zo verkoopt Woonaccent Makelaars Almere jouw huis

Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag voor jou.

Ons verkooppakket

Voor de verkoop van jouw woning zetten we de volgende middelen in:

 • Hoge plaatsing op Funda.
 • Plaatsing op onze website.
 • Vermeldingen op onze social media kanalen.
 • Professionele fotografie, optioneel: hoogte-, 360 graden- en dronefotografie.
 • Inzet van woningstylist (digitaal of in reallife).
 • Persoonlijke woningvideo.
 • Brochure.
 • Buurtmailing.
 • Advertenties in lokale krant.
Verkooppakket woonaccent makelaars almere

Je huis verkopen in Almere?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 036-5339252 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Wat onze klanten vinden

10

Dana Kool

03 mei 2021

Dankzij Woonaccent zeer snel mijn huis kunnen verkopen, alles ging soepel en we zijn echt prima geholpen. Heel blij hoe Norbert en zijn team dit hebben aangepakt. Zeker een aanrader.

10

Stefan Veldhuis

27 apr. 2021

Deskundig en snel!

10

René van't Hooft

27 mrt. 2021

Norbert en zijn hele team zijn toppers. Zeer goede begeleiding, professionele aanpak, duidelijke tariefstelling en denkt om alle fronten mee. Kortom betrouwbaar, gedegen en persoonlijk betrokken....

10

Linda3ssen

21 feb. 2021

Een hele fijne, duidelijke en huiselijke rondleiding gekregen van Rixt. Er werd goed meegedacht en naar de mogelijkheden gekeken. Mochten wij een woning aankopen waarvan hun de makelaar zijn, zou ik...

10

Monique

16 jan. 2021

Woonaccent heeft ons geholpen bij de aankoop van een huis. Het was even geduld hebben maar uiteindelijk is het gelukt. De communicatie verloopt prettig en snel, precies zoals je het zou willen.

8.0

Dhr. Elfers

Paul Kleestraat 30 30 nov. 2020

Reeds eerder goede ervaring gehad met Woonaccent makelaar, in casu dHr Trepstra. Deze heeft de verkoop van ons huis in eerste instantie aangenomen, de eerste organisatie op zich genomen en ons later...

10

Bemwa Refaat

23 nov. 2020

Very professional, highly recommended

9.8

Mevr. Rob Barkey

Amerigo Vespucciweg 62 08 jun. 2020

Norbert Terpstra vinden wij een uistekende adviseur. Hiij was onze aan- en verkoopmakelaar. Kenmerkend is zijn goede luisterhouding, stelt goede vragen, weet wat wij als klant wilden en heeft geen 9-5...

8.0

Dhr. Vos

Mauritiusstraat 48 02 jun. 2020

Prettige samenwerking met alle medewerkers (sters). Goed contact. Alleen door het Coronagebeuren een beetje vreemde en onwerkelijke overdracht, maar dat ging nu eenmaal niet anders.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

Bereken