Woning aankopen

Met een aankoopmakelaar sta je sterker

Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.

Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren

In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Samen maken we slimme keuzes

Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Aankoopmakelaar Almere

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Wie op dit moment een woning zoekt in Almere weet; er is weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo net die ene kans te grijpen.

For English information, click here.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op je nieuwe huis.

Huis aankopen in Almere

Hoe vind ik een woning?

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Copaan. Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat is zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

De voordelen van ons unieke zoeksysteem:

 • Je vindt online precies de huizen en buurten die aan je wensen voldoen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Mock up Copaan WA Almere 1920px blur

  Persoonlijke begeleiding

  Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bij: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard, zijn er gebreken, hoe zit het met het bestemmingsplan, is er sprake van risico’s van vervuilde grond o.i.d.? Wij kijken met een objectieve blik en zoeken alles voor je uit.

  Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

  Aankoopmakelaar uitproberen?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 036 - 533 92 52.

  Wat onze klanten vinden:

  9.5

  Mevr. Fati Rakkani

  Marsstraat 78 08 aug. 2021

  De makelaar neemt de tijd om alles goed uit te legen,door hun ervaring en kennis was het duidelijk. Ik wist waar ik aan toe was en de service was super.

  8.5

  Onbekend

  Verzetslaan 124 17 jul. 2021

  Norbert en Rixta de makelaars van het kantoor kennen de markt en zijn vriendelijk.Zij hebben ons huis verkocht tegen een goede prijs. Ze weten hoe je een huis goed in de markt zet mooie presentatie en...

  10

  Yvonne De Heer

  Willem Bontekoestraat 13 04 jul. 2021

  Kwam zijn afspraak na!! Beveel deze Makelaar aan top !! Binnen 24 uur verkocht en dat op Oudejaarsdag.

  10

  Luanna Leite

  03 jul. 2021

  Super behulpzaam! Lieve mensen, denken echt met je mee. Erg tevreden over de service.

  10

  Onbekend

  Zondaghof 7 10 jun. 2021

  Zeer prettig informeel contact met korte lijnen. In het digitale dossier kun je heel eenvoudig alles volgen omtrent de verkoop. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verkoopstappen zoals wanneer...

  9.0

  Onbekend

  Brandenborchstraat 14 29 mei 2021

  Altijd beschikbaar voor vragen. De begeleiding van het vervolgtraject was uitzonderlijk. Verder goed geïnformeerd en kundig.

  7.8

  Onbekend

  Verzetslaan 28 25 mei 2021

  Prettige empathische medewerkers. Wij zijn fijn en professioneel geholpen bij de verkoop van ons woonhuis. Bedankt daarvoor.

  10

  Onbekend

  Tapirstraat 15 10 mei 2021

  We zijn heel erg blij met onze makelaar. Geen vraag was teveel of raar, staat altijd voor ons klaar en heeft al onze onzekerheden weggenomen. Ik zou deze makelaar zeker bij familie en vrienden...

  10

  Dana Kool

  03 mei 2021

  Dankzij Woonaccent zeer snel mijn huis kunnen verkopen, alles ging soepel en we zijn echt prima geholpen. Heel blij hoe Norbert en zijn team dit hebben aangepakt. Zeker een aanrader.

  10

  Stefan Veldhuis

  27 apr. 2021

  Deskundig en snel!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

  Bereken