Huis kopen Almere

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.
Samen maken we slimme keuzes
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Aankoopmakelaar Almere

Als aankoopmakelaar in Almere is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Wie op dit moment een woning zoekt in Almere weet; er is weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo net die ene kans te grijpen.

For English information, click here.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Het kopen van een huis is een heel geregel. Afspraken plannen, huizen bekijken, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Dit nemen wij je allemaal uit handen. Zo kun jij je focussen op je nieuwe huis.

Huis kopen Almere

Hoe vind ik een woning?

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Copaan. Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

De voordelen van ons unieke zoeksysteem:

 • Je vindt online precies de huizen en buurten die aan je wensen voldoen.
 • Je krijgt per woning een helder overzicht van de plus- en minpunten, met bijbehorend matchpercentage.
 • Altijd direct het best passende actuele aanbod per app en mail.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Mock up Copaan WA Almere 1920px blur

  Persoonlijke begeleiding

  Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bovenop: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard, zijn er gebreken, hoe zit het met het bestemmingsplan, is er sprake van risico’s van vervuilde grond o.i.d.? Wij kijken met een objectieve blik en zoeken alles voor je uit.

  Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

  Aankoopmakelaar Almere uitproberen?

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 036 - 533 92 52.

  Aankoopmakelaar Almere

  Wat onze klanten vinden:

  9.0 Mevr. E. Dalebout Cissy van Marxveldtstraat 18 28 aug. 2023

  Contact liep prima, altijd snel en een deskundig antwoord op vragen ook buiten kantoortijden. De volgende keer kies ik zeker weer voor deze makelaar.

  10 Anoniem Pereboomweg 103 15 aug. 2023

  Super geholpen door deze makelaars kantoor, alleen maar hulde aan hun. Vanaf het begin tot het eind altijd behulpzaam geweest.

  10 Anoniem Antillenweg 2 10 aug. 2023

  Woonaccent Makelaars Almere is een actief en betrokken kantoor. De makelaars en ondersteunende medewerkers zijn vriendelijk en pro-actief. Ik ben met hen in contact gekomen als koper en de goede...

  8.2 Anoniem Bezaan 17 27 jul. 2023

  Uitstekend contact. Makelaar en medewerkers waren heel goed bereikbaar, vriendelijk én deskundig.

  9.2 Anoniem Pieter Brueghelstraat 39 26 jul. 2023

  Woonaccent is een zeer fijn makelaars kantoor om mee samen te werken. Altijd korte lijntjes en ze hielden ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Ze dachten op een goede manier mee in de verkoop...

  10 Ben Schalet 12 jun. 2023

  Super goede service, heldere uitleg en meedenken, deskundig en zeer effectief met onderhandelen

  10 Alexander Konovalov 21 apr. 2023

  I found a nice house for good price. Thank Irene , Patty for proffecional work and responcibility. Will recomend Woonaccent agency to my colleagues.

  10 Rob de Haan 18 apr. 2023

  3e keer dat we met Woonnaccent samenwerken en opnieuw tot volle tevredenheid. Heel persoonlijke benadering, eerlijk en oprecht. Echte aanrader! Dank jullie wel!

  8.2 Mevr. J.H. van Dam Aarstraat 14 05 apr. 2023

  Ben blij met mijn keuze om voor Woonaccent te kiezen. Goede en snelle service. Advies en begeleiding van Irene was erg fijn.

  10 Dhr. F.J. Meijer Blokfluitstraat 16 03 apr. 2023

  Helder en duidelijk in uitleg. Nemen veel uit je handen. Zijn snel met handelen, en zijn er voor je als je het niet meer weet. Kortom, het zijn allemaal professionele medewerkers.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Woningwaarde berekenen?

  Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

  begin