0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

De makelaar van Almere

In Almere is Woonaccent Makelaars Almere jouw makelaar. Als makelaars vinden wij dat mensen vóór woningen gaan. Wij houden rekening met jouw wensen, welke vraag jij ook hebt. Op basis van jouw verhaal en voorkeuren gaan we samen voor het beste resultaat. Of dit nu gaat om het aankopen, verkopen of een taxatie van een woning in Almere. Bij ieder traject geven we passend advies en deskundige begeleiding.

 • We kennen de mensen in onze omgeving en weten wat ze willen.
 • We weten hoe een huis leeft en daardoor kunnen wij altijd de juiste koper aan het juiste huis verbinden.
 • Wij trainen onze makelaars geregeld zodat ze altijd op de hoogte blijven.
 • Wij werken met een vaste prijs die van tevoren bekend is. Zo word je nooit geconfronteerd met onverwachte kosten.

Maak kennis met de makelaar van Almere

Ontdek het hart van Almere bij Woonaccent Almere! Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor. Hier vind je ons toegewijde team, dat met persoonlijke aandacht klaarstaat om al jouw woonwensen te vervullen. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of je huidige woning wilt verkopen, bij Woonaccent Almere zorgen wij ervoor dat je je gehoord voelt. Ons team bestaat uit vier enthousiaste experts, verdeeld over zowel de binnendienst als de buitendienst. Met twee specialisten die je bijstaan op kantoor en twee anderen die de dynamische buitenwereld verkennen, zijn wij altijd in staat om je optimaal van dienst te zijn.

Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijke stap in je leven. Wij begrijpen dat dit proces veel vragen en onzekerheden met zich mee kan brengen. Daarom nemen wij de tijd om naar je te luisteren en begeleiden we je stap voor stap. Bij Woonaccent Almere staan we voor je klaar om deze reis samen met jou tot een succes te maken. Bekijk nu onze bedrijfsvideo voor een glimp van ons kantoor en maak kennis met ons team. Ontdek hoe wij jouw woonervaring kunnen verrijken met onze expertise, persoonlijke aandacht en toewijding. Wij heten je van harte welkom bij Woonaccent Almere, waar jouw woongeluk centraal staat!

  Fysiek kennismaken?

  Alles weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 036-5339252. Tot snel!

  Ons team van professionals is begaan met jouw thuis!

  Norbert Terpstra

  Norbert Terpstra

  NVM makelaar/taxateur oz

  Norbert Terpstra

  NVM makelaar/taxateur oz

  Norbert is de trotse eigenaar van Woonaccent Makelaars Almere, is een gecertificeerd NVM makelaar/taxateur. Zijn expertise strekt zich uit tot deskundige begeleiding bij succesvolle aan- en verkopen. Of je nu een betrouwbaar advies nodig hebt voor een verkoop, aankoop of een taxatierapport, Norbert staat klaar om je te helpen.

  Irene Bronkhorst

  Irene Bronkhorst

  K-RMT makelaar

  Irene Bronkhorst

  K-RMT makelaar

  Irene is met haar uitgebreide ervaring een waardevolle steunpilaar in jouw verkoop of aankoop traject. Ze kent de woningmarkt van Almere door en door! Momenteel werkt ze hard aan het behalen van haar taxateursdiploma, wat haar kennis en expertise nog verder zal versterken!

  Roxanne Siban

  Roxanne Siban

  Kantoorassistente

  Roxanne Siban

  Kantoorassistente

  Roxanne onze kantoorassistente, schittert op maandag, woensdag en zaterdag als jouw aanspreekpunt. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het ondersteunen van het team, Roxanne staat altijd paraat om je te assisteren.

  Specialist in unieke, persoonlijke aanpak

  Een huis kopen is een grote stap. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de makelaar, zodat alles bespreekbaar is en je de juiste begeleiding krijgt. Waarom Woonaccent Makelaars Almere?

  • Ruim 21 jaar ervaring als makelaar in Almere.
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1.
  • Professioneel advies en begeleiding passend bij jouw situatie en wensen.
  • Heldere, open en vlotte communicatie.
  • Woonaccent NVM makelaar op zichtbare A-locatie in het stadshart van Almere.
  • Op zaterdag is ons kantoor geopend.
  • De waardebepaling is altijd gratis.
  • Gratis verhuiskar te leen voor zowel verkopers als kopers.

  Zitten wij binnenkort bij jou aan tafel?

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent NVM Makelaars Almere
  Wijsgeerbaan 104
  1315 LJ Almere

  Back to top

  Woningwaarde berekenen?

  Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

  Begin