Wat voor een invloed heeft de lockdown op onze diensten?



Wat voor een invloed heeft de lockdown op onze diensten?
30 mrt. 2021·
Leestijd:

De Rijksoverheid heeft de makelaardij onder de categorie zakelijke dienstverlening ingedeeld, wij mogen dus open blijven. Norbert Terpstra: "Ik ben erg blij dat wij als makelaars en taxateurs van Nederland onze maatschappelijke rol mogen blijven oppakken. Verkoopgesprekken kunnen doorgaan, natuurlijk met alle geldende maatregelen. En gelukkig kunnen ook de bezichtigingen doorgaan."

Verder geldt het volgende: De verkoopgesprekken, taxaties en waardebepalingen kunnen doorgaan. Ook de bezichtigingen mogen doorgaan onder dezelfde strenge voorwaarden die we in onze branche al vanaf het begin toepassen.

Samengevat betekent dit het volgende:

  • Mondkapje is verplicht
  • Maximaal 2 kijkers (plus evt. de aankoopmakelaar)
  • Bezichtigingen kunnen maximaal 20 minuten duren, hele grote woningen bij uitzondering soms langer
  • Houd afstand, desinfecteer je handen en kom niet als je klachten hebt
  • De makelaar zorgt voor goede ventilatie in de woning

Voor alle contacten gelden uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

Als je langs wil komen op kantoor vragen wij je om eerst een afspraak te maken. Verder zijn wij net als anders prima bereikbaar via e-mail: almere@woonaccent.nl en telefoon op: 036-5339252

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin