Vraag een gratis waardebepaling aanGratis waardebepaling Almere

Wil jij de waarde van jouw woning in Almere weten? Dit kan allerlei verschillende redenen hebben. Denk je aan het verkopen van jouw woning? Leuk! Wil je weten of je overwaarde hebt of ben je gewoon nieuwsgierig? Wat jouw situatie ook is, Woonaccent Almere staat voor jou klaar. Nodig de makelaar van Woonaccent Almere uit voor een gratis én vrijblijvende waardebepaling. Onze makelaar heeft alle kennis over de regio Almere en kan de waarde van jouw woning hierdoor dus zo realistisch mogelijk inschatten.

Verkoopstrategie Almere

Naast de waarde van je woning bespreken we ook de verkoopstrategie die ons slim lijkt voor het verkopen van jouw woning. Zo krijg je meteen een beeld van hoe onze dienstverlening eruit kan zien. Je krijgt een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij we ook kijken naar de mogelijkheden om de waarde van je woning te verhogen.

Woonaccent Makelaars Almere

Snel schakelen
Ben jij klaar om stappen te zetten op de woningmarkt? Wij ook! Als je een afspraak bij ons plant zitten we snel bij je aan tafel en gaan we snel van start.
Je wordt volledig ontzorgd
Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. Wij nemen je alle zorg uit handen en begeleiden je door het hele proces.
Onze dienstverlening scoort een 9,1
Bij ons ben je geen nummer, wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd blijkt uit onze reviews.

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt één van onze makelaars langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat onze makelaar daar aantreft, in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens, wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Onze makelaar zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde ten opzichte van de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Eventuele mogelijkheden tot restfinanciering

Onze dienstverlening ervaren?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin