De 'Leukste Straat van Almere' is bekend!De 'Leukste Straat van Almere' is bekend!
11 sep. 2023·
Leestijd:

Benieuwd welke straat het leukste is in Almere? Almere's EasyFM heeft verkiezingen gehouden om te bepalen welke straat in Almere de absolute topper is. In deze blog nemen we je mee naar deze bijzondere buurt en onthullen we de winnaar van de felbegeerde titel 'Leukste Straat van Almere'.

Top 10 Leukste Straten
Om te beginnen heeft een jury van enthousiaste Almeerders zorgvuldig de tien leukste straten in Almere geselecteerd. Ze baseerden hun keuze op verschillende criteria, zoals veiligheid, netheid, gezelligheid, en de visuele aantrekkingskracht op foto's.

De top tien bestaat uit: de Houtstraat, Esselaar, Overgriend en Hofmark in Haven, de Isadora Duncanweg in Danswijk, de Harpstraat in Muziekwijk, de Hermesstraat in Poort, de Eugene Odumhof in Hout, de Medaillonstraat in de Sieradenbuurt en de Februaristraat in de Seizoensbuurt.

Deze straat heeft de felbegeerde titel gekregen!
Inwoners kregen de kans om te stemmen op hun favoriete straat. Hieruit is de top 3 naar voren gekomen: de Houtstraat en Oevergriend in Haven, en de Eugene Odumhof in Hout. Een spannende strijd ontstond tussen deze straten om de titel 'Leukste Straat van Almere'.

De beslissende verkiezing heeft Overgriend overtuigend gewonnen met maar liefst 396 stemmen! Eugene Odumhof pakte een verdienstelijke tweede plaats met 274 stemmen, gevolgd door de Houtstraat op de derde plek met 215 stemmen.

Gefeliciteerd winnaar!

Wij vinden deze verkiezen een super leuk initiatief en feliciteren de bewoners van Oevergriend graag met deze overwinning!

Ps. of je nu op zoek bent naar een woning in Oevergriend, de Houtstraat, Eugene Odumhof, of een andere fantastische buurt, wij staan klaar om jouw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Almere de leukste stad is om te wonen!

Andere interessante nieuwsartikelen

Hierom zetten wij social media in bij de verkoop van jouw huis

Klaar met werk, heerlijk! Even lekker scrollen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Je bent niet de enige die dit doet. Inmiddels gebruiken 14,1 miljoen mensen in Nederland social media! Stel je eens voor hoeveel mensen jouw woning zien als wij jouw woning promoten op social media! Maar heeft het inzetten van social media ook echt positieve invloed op de verkoop van jouw woning? Wij vertellen het je in onze blog.

24 jul. 2023 Meer lezen

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

begin