De 'Leukste Straat van Almere' is bekend!De 'Leukste Straat van Almere' is bekend!
11 sep. 2023·
Leestijd:

Benieuwd welke straat het leukste is in Almere? Almere's EasyFM heeft verkiezingen gehouden om te bepalen welke straat in Almere de absolute topper is. In deze blog nemen we je mee naar deze bijzondere buurt en onthullen we de winnaar van de felbegeerde titel 'Leukste Straat van Almere'.

Top 10 Leukste Straten
Om te beginnen heeft een jury van enthousiaste Almeerders zorgvuldig de tien leukste straten in Almere geselecteerd. Ze baseerden hun keuze op verschillende criteria, zoals veiligheid, netheid, gezelligheid, en de visuele aantrekkingskracht op foto's.

De top tien bestaat uit: de Houtstraat, Esselaar, Overgriend en Hofmark in Haven, de Isadora Duncanweg in Danswijk, de Harpstraat in Muziekwijk, de Hermesstraat in Poort, de Eugene Odumhof in Hout, de Medaillonstraat in de Sieradenbuurt en de Februaristraat in de Seizoensbuurt.

Deze straat heeft de felbegeerde titel gekregen!
Inwoners kregen de kans om te stemmen op hun favoriete straat. Hieruit is de top 3 naar voren gekomen: de Houtstraat en Oevergriend in Haven, en de Eugene Odumhof in Hout. Een spannende strijd ontstond tussen deze straten om de titel 'Leukste Straat van Almere'.

De beslissende verkiezing heeft Overgriend overtuigend gewonnen met maar liefst 396 stemmen! Eugene Odumhof pakte een verdienstelijke tweede plaats met 274 stemmen, gevolgd door de Houtstraat op de derde plek met 215 stemmen.

Gefeliciteerd winnaar!

Wij vinden deze verkiezen een super leuk initiatief en feliciteren de bewoners van Oevergriend graag met deze overwinning!

Ps. of je nu op zoek bent naar een woning in Oevergriend, de Houtstraat, Eugene Odumhof, of een andere fantastische buurt, wij staan klaar om jouw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Almere de leukste stad is om te wonen!

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

Woonaccent NVM Makelaars Almere
Wijsgeerbaan 104
1315 LJ Almere

Back to top

Woningwaarde berekenen?

Ontvang binnen 2 minuten een waarde-indicatie in je mailbox.

Begin